Поръчка и доставка

Извършваме доставки на вино почти в цялата страна, с изключение на много малки населени места. Виненият Ви колет пътува  с пълна застраховка!

Pаботим предимно с SPEEDY  (може би да сложим адреси на офиси или препратка към тях)

Всички поръчки постъпили до 16:00 ч. в работен ден се обработват и предават на куриер в рамките на същия, не доставяме през уикенда и официални празници, за което се извиняваме, Всички останали поръчки се обработват и подават към куриер в рамките на първия работен ден, следващ деня на подаване на поръчката.

В работни дни от 9:00 до 17:00 ч, в удобен за клиента часови диапазон!

Често задавани въпроси

Поръчка

Как мога да поръчам вино?

Вашите поръчки приемаме по най-удобния за Вас начин: чрез сайта ни, по телефон 0888678811 или по мейл.

Трябва ли да имам навършени 18 г., за да ползвам услугите Ви?

Задължително. Сайтът и услугите ни могат да се ползват само от пълнолетни граждани. С акта си на подаване на поръчка през сайта Вие декларирате, че имате навършени 18 г. и че лицето оставено за контакт при доставка на пратката също е пълнолетно.

Какво ще се случи, ако синът ми, който е на 17 г. трябва да приеме пратката?

За съжаление, той няма да може да получи пратката. Добре е при покупката да заявите адрес за доставка, на който пълнолетно лице да я очаква и приеме.

Кога ще обработите поръчката ми?

Всички поръчки постъпили и платени (изключение правят пратки с Наложен Платеж) до 16:00 ч. в работен ден се обработват и предават на куриер в рамките на същия ден(освен в случаите, когато е упоменат по-дълъг срок за доставка в продуктовата страница на определен продукт). Поръчки, постъпили след 16:00 часа, се обработват и подават към куриер в рамките на първия работен ден, след деня на подаване на поръчката.

Плащане

Какви начини на плащане предлагате?

Можете да заплатите закупуваните от нас услуги и продукти по един от следните начини: с наложен платеж, по банков път.

Как да заплатя с наложен платеж?

Плащането можете да извършите в брой при доставка на пратката директно на куриера.

Как да заплатя по банков път?

Можете да заплатите чрез онлайн банкиране или на каса в банка, като наредите дължимата по поръчката си сума на посочената по-долу сметка. Моля не забравяйте на основание за плащане да впишете номер на поръчката и име на купувача.

Кога ще получа поръчката си при заплащане по банка?

Обикновено банковият превод отнема 1 до 2 работни дни, а при плащания от чужбина е възможно да отнеме повече. След като преводът Ви се отрази по сметката ни, веднага ще подготвим и изпратим поръчаните вина. Срокът на доставка след изпращане е упоменатият по време на поръчка.

Количката е празна